Menu weselne
WERSJA I
PAKIET SREBRNY
Powitanie chlebem i solą
Aperitif: wino musujące
- 2 zupy
- 5 dań gorących
- 7 zimnych przekąsek
- 1 deser
- Pakiet napojów bezalkoholowych – 2 l/os
- Napoje gorące bezalkoholowe – bez ograniczeń
- Pieczywo
- Ciasta
- Owoce
- Cukierki
190zł / osobę (2021)
195zł / osobę (2022)
205zł / osobę (2023)
WERSJA II
PAKIET ZŁOTY
Powitanie chlebem i solą
Aperitif: wino musujące
- 2 zupy
- 6 dań gorących
- 8 zimnych przekąsek
- 1 deser
- Pakiet napojów bezalkoholowych – 2 l/os
- Napoje gorące bezalkoholowe – bez ograniczeń
- Pieczywo
- Ciasta
- Owoce
- Cukierki
210zł / osobę (2021)
215zł / osobę (2022)
225zł / osobę (2023)
WERSJA III
PAKIET PLATYNOWY
Powitanie chlebem i solą
Aperitif: wino musujące
- 2 zupy
- 7 dań gorących
- 9 zimnych przekąsek
- 1 deser
- Fontanna czekoladowa
- Pakiet napojów bezalkoholowych – bez ograniczeń
- Napoje gorące bezalkoholowe – bez ograniczeń
- Pieczywo
- Ciasta
- Owoce
- Cukierki
225zł / osobę (2021)
230zł / osobę (2022)
240zł / osobę (2023)
Pakiet I
- Krem z białych warzyw
- Krem z zielonego groszku
- Krem z pomidorów
- Rosół z makaronem
- Zupa węgierska
Pakiet II
- Flaki wołowe
- Krem z białych warzyw
- Krem z pieczarek
- Krem z pomidorów
- Krem z zielonego groszku
- Rosół z makaronem
- Zupa węgierska
Pakiet III
- Bouf Strogonow
- Flaki wołowe
- Krem z borowików
- Krem z białych warzyw
- Krem z pomidorów
- Krem z zielonego groszku
- Rosół z makaronem
- Zupa węgierska
Pakiet I
- I danie gorące serwowane na talerzu
- (1 do wyboru):
- Bitka schabowa w sosie własnym
- Kotlet schabowy z pieczarką i serem
- Polędwiczka wieprzowa w sosie kurkowym
- Schab po budapesztańsku
- II danie gorące serwowane na półmisku
- (1 do wyboru):
- Karkówka w sosie myśliwskim
- Karkówka w sosie grzybowym
- Udka drobiowe zawijane boczkiem
- Bitka schabowa w sosie własnym
- Pieczeń z szynki w sosie własnym
- Pierś drobiowa w sezamie
- Tradycyjny kotlet de volaile z serem
- III danie gorące serwowane na sali
- (1 do wyboru):
- Szynka pieczona z sosem chrzanowym, cząstkami ziemniaczanymi i kapustą zasmażaną
- IV danie gorące serwowane na półmisku
- (1 do wyboru):
- Żeberka na kapuście z miodem
- Bigos staropolski z kotlecikami
- Bigos staropolski z pieczonymi golonkami
- Tradycyjne gołąbki w kapuście
- Szaszłyki drobiowo-warzywne
- Karkówka w sosie myśliwskim
- Karkówka w sosie grzybowym
- Schab z kością w sosie ziołowym
- V danie gorące serwowane
- Barszczyk czerwony z pasztecikiem
Pakiet II
- I danie gorące serwowane na talerzu
- (1 do wyboru):
- Pieczeń z szynki wieprzowej w sosie własnym
- Polędwiczka wieprzowa w sosie kurkowym
- Schab po budapesztańsku
- Kotlet de Volaille ze szpinakiem
- II danie gorące serwowane na półmisku
- (1 do wyboru):
- Karkówka w sosie grzybowym
- Udka drobiowe zawijane boczkiem
- Schab po budapesztańsku
- Kotlet de Volaille ze szpinakiem
- Pieczeń z szynki w sosie własnym
- Filet z kaczki z jabłkami
- Pierść z kurczaka w sosie warzywnym
- Schab z kością w sosie ziołowym
- Zrazy z szynki wieprzowej
- III danie gorące serwowane na sali
- (1 do wyboru):
- Szynka pieczona z sosem chrzanowym, babką ziemniaczaną i kapustą zasmażaną
- IV danie gorące serwowane na półmisku
- (1 do wyboru):
- Żeberka na kapuście z miodem
- Szaszłyki drobiowo-warzywne
- Karkówka w sosie grzybowym
- Zrazy wołowe
- Zrazy z szynki wieprzowej
- Schab z kością w sosie ziołowym
- Ozorki wołowe w sosie chrzanowym
- Polędwiczki z kurczaka w sosie słodko-kwaśnym
- V danie gorące serwowane na półmisku
- (1 do wyboru):
- Bigos staropolski z kotlecikami
- Bigos staropolski z pieczonymi golonkami
- Tradycyjne gołąbki w kapuście
- Szaszłyki drobiowo-warzywne
- Karkówka w sosie grzybowym
- Gulasz z wieprzowiny
- VI danie gorące serwowane
- Barszczyk czerwony z pasztecikiem
- Żurek z kiełbasą
Pakiet III
- I danie gorące serwowane porcjowo
- (1 do wyboru):
- Pieczeń z szynki wieprzowej w sosie własnym
- Polędwiczka wieprzowa w sosie kurkowym
- Schab po budapesztańsku
- Kotlet de Volaille ze szpinakiem
- Filet z kaczki z jabłkami
- II danie gorące serwowane na półmisku
- (1 do wyboru):
- Karkówka w sosie grzybowym
- Udka drobiowe zawijane boczkiem
- Schab po budapesztańsku
- Kotlet de Volaille ze szpinakiem
- Bitka schabowa w sosie własnym
- Pieczeń z szynki w sosie własnym
- Filet z kaczki z jabłkami
- Pierść z kurczaka w sosie warzywnym
- Łosoś w sosie śmietanowo-koperkowym
- Polędwiczki drobiowe w sosie warzywnym
- III danie gorące serwowane na półmisku
- (1 do wyboru):
- Żeberka na kapuście z miodem
- Bigos staropolski z kotlecikami
- Tradycyjne gołąbki w kapuście
- Szaszłyki drobiowo-warzywne
- Karkówka w sosie grzybowym
- Zrazy wołowe
- Zrazy z szynki wieprzowej
- Roladki schabowe
- Schab z kością w sosie ziołowym
- Ozorki wołowe w sosie chrzanowym
- Polędwiczki z kurczaka w sosie słodko-kwaśnym
- IV danie gorące serwowane porcjowo
- (1 do wyboru):
- Gulasz
- Flaki
- Forszamak
- Bouf Strogonow
- V danie gorące serwowane na sali
- (1 do wyboru):
- Szynka pieczona z sosem chrzanowym i cząstkami ziemniaczanymi
- Pieczony indyk z sosem żurawinowym, pierogi ze szpinakiem, sałatka z pomidorkami i fetą
- VI danie gorące serwowane na półmisku
- (1 do wyboru):
- Bigos staropolski z kotlecikami
- Bigos staropolski z pieczonymi golonkami
- Tradycyjne gołąbki w kapuście
- Szaszłyki drobiowo-warzywne
- Karkówka w sosie grzybowym
- Gulasz z wieprzowiny
- VII danie gorące serwowane
- Barszczyk czerwony z pasztecikiem
- Żurek z kiełbasą
- Forszmak
Pakiet I
- Do wyboru 7:
- Galaretka wieprzowa
- Jajo na sałatce jarzynowej z szynką
- Mięsa pieczone
- Nuggetsy drobiowe
- Sałatka caprese
- Sałatka grecka
- Sałatka gyros
- Sałatka hawajska
- Sałatka jarzynowa
- Śledź w oleju
- Tortilla z kurczakiem
- Tortilla z szynką
- Wędliny tradycyjne
- Wędliny podrobowe
- Ryba po grecku
- Wędzona śliwka w boczku
Pakiet II
- Do wyboru 8:
- Befsztyk tatarski
- Galantyna drobiowa
- Galaretka wieprzowa
- Jajo garnirowane
- Jajo na sałatce jarzynowej z szynką
- Mięsa pieczone i wędliny
- Nuggetsy drobiowe
- Pstrąg faszerowany
- Roladki szpinakowe z wędzonym łososie
- Różyczki z wędzonego łososia
- Roladki z łososia w chipsach
- Ryba po grecku
- Sałatka caprese
- Sałatka grecka
- Sałatka gyros
- Sałatka hawajska
- Sałatka jarzynowa
- Sałatka z pora
- Sałatka z selera
- Szaszłyk caprese
- Śledź w oleju
- Tortilla z kurczakiem
- Tortilla z szynką
- Wędliny podrobowe
- Wędzona śliwka w boczku
Pakiet III
-
Do wyboru 9:
- Befsztyk tatarski
- Galantyna drobiowa
- Galaretka wieprzowa
- Jajo faszerowane z kawiorem
- Mięsa pieczone i wędliny
- Jajo na sałatce jarzynowej z szynką
- Nuggetsy drobiowe
- Ozory wołowe w galarecie
- Pstrąg faszerowany
- Roladki szpinakowe z wędzonym łososie
- Roladki z łososia w chipsach
- Różyczki z wędzonego łososia
- Ryba po grecku
- Sałatka caprese
- Sałatka grecka
- Sałatka gyros
- Sałatka hawajska
- Sałatka jarzynowa
- Sałatka z pora
- Sałatka z selera
- Sałatka z tortellini
- Ser camembert z żurawiną
- Szaszłyk caprese
- Śledź w oleju
- Tatar ze śledzia
- Tortilla z kurczakiem
- Tortilla z łososiem
- Tortilla z szynką
- Wędliny podrobowe
- Wędzona śliwka w boczku
- Wybór ryb
- Wyroby z serów
Pakiet I
Dodatki skrobiowe:
- Frytki
- Kluski śląskie
- Kopytka
- Ziemniaki z koperkiem
- Ryż gotowany
- Kasza gryczana
- Opiekane ziemniaki
- Kulki ziemniaczane
Dodatki warzywne:
- Bukiet surówek
- Buraczki zasmażane
- Kalafior z bułką i masłem
- Kapusta zasmażana
- Marchewka z groszkiem
- Warzywa gotowane
Pakiet II
Dodatki skrobiowe:
- Cząstki ziemniaczane
- Frytki
- Kluski śląskie
- Kopytka
- Ziemniaki z koperkiem
- Ryż gotowany
- Kasza gryczana
- Opiekane ziemniaki
- Talarki ziemniaczane
Dodatki warzywne:
- Bukiet surówek
- Buraczki zasmażane
- Kalafior z bułką i masłem
- Kapusta zasmażana
- Marchewka z groszkiem
- Marchewka z masłem
- Warzywa gotowane
Pakiet III
Dodatki skrobiowe:
- Cząstki ziemniaczane
- Frytki
- Kluski śląskie
- Kopytka
- Ziemniaki z koperkiem
- Ryż gotowany
- Kasza gryczana
- Opiekane ziemniaki
- Puree ziemniaczane
- Talarki ziemniaczane
Dodatki warzywne:
- Bukiet surówek
- Buraczki zasmażane
- Kalafior z bułką i masłem
- Kapusta zasmażana
- Marchewka z groszkiem
- Marchewka z masłem
- Warzywa gotowane
Pakiet I
- Lody śmietankowe z musem truskawkowym
Pakiet II
- Lody śmietankowe z musem truskawkowym
- Mix lodów z owocami i sosem
Pakiet III
- Lody śmietankowe z musem truskawkowym
- Mix lodów z owocami i sosem
1 zupa
- (rosół drobiowy z makaronem / żurek z białą kiełbasą / zupa gulaszowa)
1 danie gorące serwowane porcjowo
- (kotlet schabowy z pieczarką i serem / kotlet z piersi kurczaka z ananasem i serem)
2 dania gorące serwowane na półmiskach
- (pozostałe z przyjęcia weselnego)
Zimne przekąski
- (pozostałe z przyjęcia weselnego)
Napoje bezalkoholowe
- (pozostałe z przyjęcia weselnego)
Napoje gorące bezalkoholowe - bez ograniczeń
Ciasta, owoce, cukierki
- (pozostałe z przyjęcia weselnego)